Oglasi

уторак, 27. јануар 2009.

Edita hamburger i pomfrit platila 5.000 dinara

Edita hamburger i pomfrit platila 5.000 dinara


Nova nedelja u rialiti šou „Survivor Srbija” počela je veoma zanimljivom igrom „Aukcija” kada su takmičari posle više od četrdeset dana na ostrvu dobili novac i priliku da njime nešto pazare. Međutim, pošto je u pitanju bila igra, srpski „Robinzoni” nisu bili baš sigurni za koje predmete mogu da licitiraju.

Igra je počela tako što im je voditelj Andrija Milošević dao novac, a onda pred njih stavio policu sa predmetima koji se mogu licitirati, s tim što je polovina bila sakrivena. Na opštu radost takmičari su ubrzo shvatili da treba da licitiraju za hranu, te je takmičenje za najskuplji zalogaj moglo da počne.

- Svako od nas je dobio po 10.000 dinara i, mada smo se svi osećali kao da smo nagrađeni, na neki način znali smo da je u pitanju neka caka. Bili smo u pravu jer su neke stvari koje su bile ponuđene na aukciji bile sakrivene a neke ne. Nakon što bi Andrija rekao početnu cenu, mi smo mogli da licitiramo podizanjem cene za po 200 dinara. Onda kada neko kupi nešto, Andrija bi nas dovodio u novu dilemu jer bi pored kupljenog stavio još jedan sakriveni predmet i rekao nam da biramo, tako da su se neki prešli - priča Edita, najveća gladnica u „Survivoru”.
Celu vest pro;itajte na Edita Survivor Srbija

Нема коментара: