Oglasi

среда, 25. август 2010.

Survivor Srbija - Edin Škorić

Ivana Škorić: Iako smo razvedeni, sigurno bih znala da Edin ima novčane probleme! On nije gadljiv na novac i voleo bi da pobedi, ali je u „Survajver" otišao prvenstveno kao avanturista!


Ivana Škorić






Ivana Škorić, manekenka i bivša supruga Edina Škorića, koji se trenutno nalazi na Filipinima u okviru Survivor Srbija, kaže za Press da proslavljeni odbojkaš nije u dugovima, kako se priča, već da je u popularni rijaliti ušao zbog avanturističkog duha.

Ivana koja se 2009, posle sedam godina braka, razvela od Edina, otkriva da su njih dvoje ostali u odličnim odnosima i da njihovo dvoje dece jedva čeka da ponovo vidi tatu.

- Mi jesmo rastavljeni, ali smo jako bliski i sigurno bih znala da Edin ima novčanih problema. To su čiste neistine koje plasiraju neki ljudi. Krivo mi je što se u ovom momentu objavljuju takve stvari, kada je on na Filipinima i ne može da ih demantuje. Ružno je da na takav način karekterišu nekoga ko iza sebe ima zlatne medalje. Da se ne lažemo, on nije gadljiv na novac i voleo bi da osvoji nagradu, ali je na prvom mestu avanturista i voli izazove - kaže Ivana, koja je pre dve sezone učestvovala u rijalitiju „Veliki brat", pa je, poučena tim iskustvom, bivšeg supruga pre polaska na put posavetovala da sve shvati kao igru.

- To su dva potpuno različita rijalitija. Ja sam u „Velikom bratu" bila u izolaciji, a on se u „Survajveru" bori sa nedaćama divljine. Nisam mogla ništa drugo da mu kažem osim da se opusti i sve shvati kao igru - ističe Ivana!

Atraktivna plavuša otkriva da je Edin pred polazak bio opušten i da je jedva čekao da stigne na Filipine, iako je bio svestan da ga tamo nisu med i mleko.

- Nije on razmažen da bi mu tamo bilo šta teško palo. Svestan je gde je otišao i sa čim sve mora da se bori. Jedina stvar koja će mu, pored naše dece, faliti je hrana.



Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .

Нема коментара: