Oglasi

среда, 25. август 2010.

Survivor Srbija - Goca Tržan

Rosa Tržan, majka popularne pevačice Goce Tržan-Marinković, koja trenutno preživljava na Filipinima u okviru popularnog rijalitija „Survivor Srbija", zabrinuta je zbog uslova u kojima se našla njena ćerka.


Rosa Tržan






Uplašena Rosa kaže da je Goca avanturističkog duha i jako sposobna žena, ali da se ona kao majka ipak brine za njeno zdravlje.

- Samo da oni tamo budu živi i zdravi, ništa mi drugo nije bitno. Jako mi je teško pao njen odlazak, ali sama je to tražila. Sad kako joj je - tako joj je. Nju taj avanturistički duh i dalje drži, a adrenalin joj radi 200 na sat. Čini mi se kao da nikada neće da odraste! Nadam da će je ta njena energija i održati na ostrvu - kaže za Press Rosa, i dodaje da je Goca još 2002. godine htela da ide u „Survajver".

- Tada se pričalo da će ga voditi Aljoša Milenković i ona se prva prijavila, tako da me ovaj put nije iznenadilo njeno učešće, ali stalno razmišljam kako će se snaći - ističe Rosa, i kaže da Goca nije pominjala visinu honorara koji je dobila za ulazak u rijaliti, jer joj to nije bio motiv.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .

Нема коментара: