Oglasi

субота, 10. септембар 2011.

Hyundai pravi promociju

U februaru 2011. godine, Hyundai Auto Beograd je u saradnji sa MUP-om Srbije, započeo relizaciju jedne od najvećih akcija ove vrste na teritoriji Srbije, kao kontinutitet aktivnosti u cilju povećanja bezbednosti dece u saobraćaju koje je Hyundaui Auto Beograd započeo u 2008. godini. U akciji je ove godine učestvovalo 2.000 dece iz 20 škola u 7 gradova Srbije /deca iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kraljeva, Jagodine, Zrenjanina i Čačka/. Akcija je realizovana u 4 nivoa: školsko, gradsko, međugradsko i finalno takmičenje. Uzrast dece koja su učestvovala u akciji su deca od I-IV razreda jer je prema istraživanjima ova ciljna grupa najugroženija u saobraćaju.


Hyundai Auto Beograd dodelio Hyundai H1 školi Svetozar Miletić

Deca prvog i drugog razreda su crtala na zadatu temu koja se tiče bezbednosti u saobraćaju a neke od tema su bile:’’Saobraćaj ispred moje škole’’, ’’Savremeno vozilo-koje ne zagađuje životnu okolinu i doprinosti povećajnju bezbednosti dece u saobraćaju’’ i druge. Deca trećeg i četvrtog razreda su popunjavali testove na temu bezbednosti. Testove kao i sve druge materijale za takmičenje radili su stručnjaci iz Saobraćajne škole iz Zemuna kako bi se takmičenje realizovalo na visoko profesionalnom nivou.



Na završnoj manifestaciji koja je upriličena 09.09. na Trgu Nikole Pašića prisustvovala su deca iz škola koje su učetvovale u ovoj akciji, rešavala saobraćajne situacije na improvizovanoj raskrsnici i crtala na temu bezbednosti. Program je vodio dečiji glumac Neša Nenadović, prisutnu decu su zabavljali animatori a za muzički deo programa je bio zadužen dečiji hor ’’Čarolija’’.

Sa aktivnostima posvećenim povećanju bezbednosti dece u saobraćaju Hyundai Auto Beograd će nastaviti i narednih godina jer je bezbednost dece u saobraćaju dugoročno opredeljenje Hyundai Auto Beograda.


Sve najnovije vesti na sajtu Auto Delovi

Нема коментара: