Oglasi

субота, 10. септембар 2011.

Peugeot 3008 Srbija

Porodični crossover opremljen je i varijablni sistemom "Multiflex", koji omogućava tri pozicije položaja poda prtljažnog prostora, kao i višefunkcionalno sklapanje zadnjih sedišta. Sa sklopljenim zadnjim sedištima i oborenim naslonom suvozačevog sedišta, Peugeot 3008 pruža vlasniku potpuno ravnu površinu, od prtljažnika, do samog kokpita. Zapremina prtljažnika iznosi 432 litra, i može se povećati na 1241 litar.

Peugeot 3008 - Prve fotografije, informacije i tehnički detalji
Peugeot Servis 3008 pruža i mogućnost instalacije sistema, koji do sada nisu bili u automobilima marke Peugeot. Jedna od mogućnosti je i ugradnja head-up displeja, automatsku parking kočnicu i sistem upozorenja vozača na nebezbednu udaljenost od vozila ispred. Potpuno nov je i sistem eliminacije naginjanja karoserije, instaliran na zadnjem delu automobila. Pasivni hidraulični sistem sa radnim pritiskom od 20 MPa kontroliše levi i desni amortizer o ponaša se kao treći amortizer. Prilikom vožnje u krivinama, sistem eliminiše naginjanje karoserije.

Peugeot 3008 - Prve fotografije, informacije i tehnički detalji
Peugeot 3008 će od 2011. godine biti prvi automobil grupacije PSA Peugeot Citroen, koji će biti pogonjen hibridnim sistemom pogona HYbrid4, koji je predstavljen na sajmu automobila u Parizu, na konceptu Prologue HYbrid4. Novina će trošiti daleko manje goriva (- 35 %), a posebnost će biti i sistem pogona na sve točkove: prednje točkove pogoniće HDi FAP agregat, a zadnja osovina biće pogonjena elektromotorom. Sofisticirani hibrid biće sposoban da se kreće i samo na elektro pogon, ali uz minimalnu autonomiju.

Sve najnovije vesti na sajtu Auto Delovi

Нема коментара: