Oglasi

среда, 4. септембар 2013.

Vajs i Nela Bijanić Micine sluge

Najteže poslove na "Farmi" ove nedelje će obavljati reper i pevačica, pod nadzorom i naređenjima Trofrtaljke, dok će jedno od njih dvoje u nedelju biti i nominovano za izbacivanje.


Slika


Ovonedeljna gazdarica Mica Trofrtaljka postavila je prve sluge u novoj sezoni “Farme 5“, te će štalu “overiti” zvezda devedesetih reper Vajs i pevačica Nela Bijanić.

U Lisovićima trenutno boravi 27 učesnika, koji su prvo veče postavili Micu na čelo imanja, dok se odmah po ulasku javio Miki Đuričić i molio gazdaricu da ga odredi za slugu, pošto ne želi da spava sa još 30 “farmera” u istoj prostoriji, a budući da sluge naviše rade, istakao je da mu seoski poslovi neće teško pasti.

Njegovu želju Trofrtaljka nije uslišila, već je za sluge postavila “onog sa šarenom glavom”, misleći na Vajsa i “onu sa dugom kosom, što izbegava da radi”, aludirajući na Nelu Bijanić.

Reper je rekao da će mu biti zadovoljstvo da bude sluga, dok se pevačica pobunila na optužbe da najmanje radi.

Bilo kako bilo, dvoje će ispunjavati najviše obaveza na imanju po komandi gazde, uz to će od večeras spavati u štali, dok će jedno od njih dvoje biti nominovano za izbacivanje u nedelju.



Sve najnovije vesti na sajtu Farma Srbija

Нема коментара: