Oglasi

петак, 12. април 2013.

Nevena počupala Sindi

Manekenka Nevena Miličević fizički je napala Ivanu Stamenković Sindi i tom prilikom je pesnicom udarila u glavu, nakon čega je izbačena iz kuće Velikog Brata.  


Slika


Manekenka Nevena Miličević fizički je napala Ivanu Stamenković Sindi i tom prilikom je pesnicom udarila u glavu, nakon čega je odlukom produkcijske kuće “Imoušn” izbačena iz kuće “Velikog Brata”! 

 Nakon što je manekenka Nevena Miličević napala Sindi i udarila je u glavu, odlukom produkcije, Miličevićeva je napustila rijaliti jer je prekršila pravila “Velikog Brata” kojima je strogo zabranjeno fizičko nasilje. Posle ovog incidenta je reagovala i producentska kuća “Imoušn” čije saopštenje prenosimo u celosti. - Nevena i Sindi od samog početka nisu ostvarile dobru komunikaciju i konflikti između njih dve su bili skoro pa svakodnevni. Danas je došlo do kulminacije u tom odnosu, naime, manekenka Nevena Miličević je usled Sindinih provokacija odreagovala fizičkim napadom.

 Do toga je došlo zbog sitnih ženskih čarki. Sindi je zadigla Neveninu suknju kako bi pokazala kako Nevena ima celulit, a Nevena je usled besa počupala Sindi za kosu i rukom je udarila po glavi. Pošto pravila Velikog Brata ne dozvoljavaju bilo kakvo fizičko nasilje ili kontakt u tom smislu, Nevena će morati da napusti kuću Velikog Brata. Svi ukućani sem Soraje su stali u Neveninu odbranu i nisu želeli da napusti kuću, ali pravila su jasna i moraju se poštovati – navodi se u saopštenju “Imoušna”.    


Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat

Нема коментара: