Oglasi

петак, 12. април 2013.

Ukućani se takmiče u pevanju

Pripreme za Balkan song contest su uveliko u toku.


Slika


Dok se ukućani pripremaju za sutrašnje takmičenje "Veliki brat" je pozvao Vendi u ispovedaonicu kako bi mu saopštila svoje utiske oko jučerašnjeg burnog dana, ali i današnjeg rođendana Maje Nikolić. Na pitanje o tome kako se oseća, Vendi priznaje da je izmorena i to ne samo fizički već i psihički. "Sem što me je danas obučenu gurnuo u bazen, Slavko jednostavno ne može da shvati neke stvari, a stalno objašnjavanje može biti veoma naporno", dodaje Vendi.
Na pitanje o rođendanu njene suparnice Vendi kaže, "Ona je konačno shvatila svoje granice, skratili su joj krila i ona je sad manja od makovog zrna, a ja poštujem kad neko shvati gde mu je mesto. Iskreno sam joj čestitala rođendan jer mislim da je to stvar socijalne inteligencije", a o jučerašnjem nemilom događaju dodaje da je i to sve stvar nečije socijalne inteligencije.
Ipak pored sve drame oko jučerašnje svađe koja je kulminirala tučom, Vendi izdvaja Salvkove vlažne, polusuve i ukrućene peškiriće, pa se ovom prilikom požalila i "Velikom bratu", kako je prilikom ustajanja nagazila na njih ne znajući šta s njima da radi.


Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat

Нема коментара: