Oglasi

петак, 29. јануар 2010.

Njegoš uzeo imunitet i poslao Acu na Ostrvo Duhova

Njegoš osvojio imunitet i poslao Acu na Ostrvo duhova po tajni imunitet. Najugroženija Vesna.


Njegoš








Bijeljinac Njegoš na prošlom Plemenskom savetu dobio imunitet od Ace, ali ga je ovaj put osvojio. Što znači da se nekome crno piše i da će uskoro "odleteti" iz Survivor Srbija .

Mnogima se nije dopalo to što je Aca na prošlom Plemenskom savetu odabrao baš Njegoša da mu pokloni ogrlicu i spasi ga (verovatnog) ispadanja.

Dušan je, standardno, skeptičan, ali ovog puta ima pik na Acu. Čuo je Acu i Njegoša dok su se dogovarali da ga Njegoš podrži ako stigne do finala. Dušan smatra da se Aca malo osilio i da je rano počeo da razmišlja o finalu. Jedino su Njegošu sve ovce na broju. On planira, pošto se dobro pozicionirao kod Višnje, Ace i Teje, da priredi društvu mali šok. Naravno, ima rezervni plan u slučaju da ne osvoji lični imunitet.

Ali, osvaja imunitet i ogrlica na njegovim prsima znači sigurnost i mogućnost da izabere sledećeg za Ostrvo duhova. On šalje Acu, za svaki slučaj, "jer ako bi neko drugi otišao provalio bi da je imunitet pronađen".

Teja je kisela, ne sviđa joj se Njegoševa pozicija,a ni Srđan nije presrećan što će Njegoš naredna tri dana da vršlja po kampu, "da radi šta hoće i da likuje". Višnja se ne oseća ugroženo, Klemen je sad u dilemi za koga da glasa, a Vesnu je uhvatila prpa jer je čula da Njegoš već lobira protiv nje.

U otvorenom razgovoru sa Tejom Vesna saznaje da je Teja na mukama, ali da će, bez obzira na simpatije prema kevi, ipak glasati za nju na Plemenskom jer ne želi da izbaci ni Acu, ni Klemena ni Višnju... Upravo je to Njegoš i planirao, jer ako Vesna izleti onda on ima većinu pa treba da sredi još dva tri glasa da liferuje Srđana, a onda on i Aca imaju veće šanse da osvajaju imunitete i da stignu do finala...

Ali, Vesna je ljuta i zabrinuta. Poverava Srđanu da je čula da joj Njegoš zamera što se prijavila za Survivor Srbija i ostavila muža i decu kod kuće. Ni Srđanu nije do šale. Pokazalo se, eto, da se Njegoš ponovo osilio čim je osetio da mu je zadnjica bezbedna. Taj je, kaže Srki, promenio više lica nego Majkl Džekson.

A "Majkl" to jest Njegoš zadovoljno trlja ruke. Kako kaže, već je popričao sa ljudima i obezbedio Vesni mesto u Velikom veću.

Shvativši da nema još jednog tajnog imuniteta, Aca nije potresen. Važno mu je da ne obruka porodicu i da se kući vrati čista obraza. Njegova misija je da pokaže da u Srbiji može da pobedi i častan čovek, a ne samo malverzanti i muljatori, kako to već tradicija nalaže.



Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .


Izvor: Mondo

Нема коментара: