Oglasi

петак, 29. јануар 2010.

Višnja napustila pleme

Neizvesno glasanje na Plemenskom savetu - Višnja ispala za jedan glas.


Višnja








Studentkinja novinarstva Višnja Banković ostala je neočekivano dugo u Survivor Srbija, došla je i do ujedinjenja, ali je pleme odlučilo da je došao njen red.

"Crni đavo" kako su je nazvali Pece i "Spartanac" Nikola, iako krhka, pokazala je da snaga za Survivor nije presudni element. Uspela je u svom osnovnom cilju, a to je da bude zapamćena.

O tome je pričala i u intervjuu za MONDO.

Na Plemenski savet Njegoš je došao sa šeretskim osmehom, jer je celo pleme Divata zeznuo pošto je osvojio imunitet. A mnogi su želeli da na papiru ispišu njegovo ime.

Ipak, nije mu jasno to što oseća negativnu energiju ostalih. "Kao da sam zlikovac, kao da sam Hitler...Ne razumem, ali dobro, šta je tu je", rekao je Njegoš.

Crni glas, tačnije oduzimanje prava glasa dobila je Teja, kojoj je laknulo, jer ne mora da se muči za koga da se odluči. Vesna je došla na Plemenski savet sa osećajem ugroženosti, jer je Njegoš lobirao u plemenu da ona bude iškartirana.

Dušana i dalje nervira Aca, jer mu nije jasno kako se taj mali dobro kotira kod ostalih. "Takav je Aca lik, ima tu primarnu lukavost i inteligenciju. Nije ni pametan, ni mudar, ni načitan, ali ima tu uličnu inteligenciju da ume da sačuva svoje dupe", kaže Dušan.

Glasanje je ponovo bilo neizvesno. Višnja i Vesna su imale isti broj glasova, ali je ipak jedan prevagnuo na stranu Višnje, koja postaje novi član Velikog veća.

Na Vesninom licu osmeh, olakšanje, na Višnjinom grč.

U plemenu Divata ostale su samo dve žene - Vesna i Teja. U igri su još Srđan, Dušan, Njegoš, Klemen i Aca.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .


Izvor: Mondo


Нема коментара: