Oglasi

субота, 5. јун 2010.

Farma Srbija Mina Kostić

Farma Srbija će trajati još dvadeset dana, a na gledaocima je da odluče ko će biti pobednik. Farmeri su za ova tri meseca i te kako pokazali pravo lice i publika će im presuditi. Među tom publikom svakako se nalaze i bivši učesnici koji pomno prate svaki sekund dešavanja na imanju u Lisovićima. Većina se složila da bi pobedu ove godine trebalo da uzme pevačica Mina Kostić.


Mina







Nekadašnji farmeri su izabrali Minu zbog njene posvećenosti imanju, ali i zbog toga što je retko ulazila u konflikte. Većina smatra da je njoj najteže na farmi zato što je u spoljnom svetu ostavila jednogodišnju ćerkicu Anastaziju zbog koje je, kako je nekoliko puta rekla, i došla da se bori. Sa druge strane, smatraju da je pravo vreme da na farmi pobedi žena. Podsećamo da smo tačno na polovini emitovanja „Farme“ sproveli slično istraživanje tokom kojeg su izbačeni farmeri glasali za Macu, ali su se, kako je vreme prolazilo, favoriti i situacije na farmi promenile. Maca je trenutno na drugom mestu favorita izbačenih ukućana.

U poslednja dva meseca mnogi farmeri su razočarali ponašanjem koje je prešlo sve granice normalnog. U centru zbivanja svakako se nalazi Miloš Bojanić, koji je uspeo da se zavadi sa skoro svima i nije štedeo na psovkama, ali mu je bilo uzvraćeno istom merom.

Poslednjih dana teror i strah ponovo su razdrmali imanje kada se Miloš žestoko posvađao sa Macom, a potom i sa Rakom, te su se umalo pobili. Do tih situacija je došlo zbog Firčija, koji je odlučio da u odelu gazde na imanje uvede kažnjavanje. Prvo je zbog Miloševe neposlušnosti odlučio da farmere ostavi bez kafe, ali su Nemanja, Sajko i Milena ipak sakriveni pili kafu. Mina ih je potom otkucala kod gazde, koji je rešio da ih ponovo kazni.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Нема коментара: