Oglasi

понедељак, 24. октобар 2011.

Mirjana Božović u drugom stanju

Mirjana  Božović


Kako upućeni kažu, razlog njenog neraspoloženja u rijalitiju Farma i skrivanja je taj što je otac bebe oženjen čovek koji ima dvoje dece i pitanje je da li će se razvesti!
Mira se u svemu ovome ne snalazi baš najbolje, a ne pomažu joj ni ubeđenja da ne živimo u srednjem veku, da je beba najveća sreća koja ženi može da se desi i da mnoge uspešne i poznate majke same gaje svoju decu. Božovićeva je navodno veoma depresivna i ne želi nikoga da vidi, a jedine drugarice koje joj pružaju bezrezervnu podršku su Marija Šerifović i Milena Ćeranić.


- Mirjana je bila u vezi s jednim mladićem njenih godina. Međutim, u jednom trenutku je istovremeno počela da se viđa i s ovim čovekom. On je jako imućan, ima razgranat posao u inostranstvu i Mirjana je u početku verovala da će on hteti da se razvede od žene i da će odabrati nju. Međutim, to se nije desilo, ali se desila trudnoća. U prvi mah, Mirjana je burno reagovala jer nije želela dete. Bila je poštena i raskinula je vezu sa starim dečkom, a ovom novom je rekla da je u drugom stanju - priča izvor lista „Skandal“. Upućeni kažu da je Mira plakala danima i da su je Marija Šerifović i Milena Ćeranić nagovarale da ne abortira jer je greh ubiti nerođenu bebu.

- Svi su joj pričali da ne mora da opterećuje tog čoveka jer i sama može da odgaja dete i da ne bi bila ni prva ni poslednja. Ni taj čovek nije želeo da ona abortira i čak je molio da rodi dete. Navodno joj je i obećao da se u međuvremenu sve promeniti i da će se on razvesti. Milena i Marija su je nagovarale da zadrži bebu i obećale joj svu pomoć. Međutim, Mira je i dalje nesrećna. On joj je poklonio stan na Dedinju, ona tamo živi s drugaricom, nigde ne izlazi, često plače, a za širi krug prijatelja je totalno nedostupna.


Sve najnovije Vesti na sajtu Farma Srbija

Нема коментара: