Oglasi

понедељак, 24. октобар 2011.

Tanja Savić i Savica Ćukteraš u duetu

Tanja Savić, Salvica Ćukteraš

Naime, u nedavno snimljenoj emisiji „Grand parada“ koja će biti emitovana u sredu uveče, Slavica je izjavila da bi volela da snimi duet sa Tanjom! Tačnije, na pitanje voditelja i učesnika rijalitija Vladimira Stanojevića šta misli o tome što se „krčka“ duet sa Tanjom Savić, Ćukteraševa je rekla:
- Ja sam uvek za dobru pesmu, a Tanja Savić je dobra pevačica, tako da to ne bi bio problem - bila je jasna Slavica.


Vlada je nagovestio i da Saša Popović već traži pesmu za njih dve, na šta je Slavica otkrila da bi volela da snimi duet sa Tanjom. Ove dve koleginice su poznate po tome što već duže vreme ne govore, a nedavno su izjavile i da ne planiraju pomirenje. Postavlja se, međutim, pitanje da li su ipak same rešile da stave tačku na dugogodišnje ćutanje. Odgovor na ovo pitanje potražili smo prvo od „Granda“, čiji nam suvlasnik i direktor Saša Popović nije odgovorio na SMS poruku, ali nam je producent Saša Jakšić Žika na indirektan način potvrdio da je duet u planu:

- Trenutno radimo na Tanjinom singlu, a o duetu sa Slavicom ćemo pričati o tom potom - rekao je Žika Jakšić za „Alo!“
Podsećanja radi, pre nešto više od godinu dana u medijima je osvanula vest o snimanju dueta ove dve pevačice. Slavica je i tada prihvatila ovu ideju:
- Možemo da snimimo duet, što da ne - kratko je tada prokomentarisala Šapčanka. Međutim, Tanja nije bila oduševljena idejom o duetskoj pesmi.
- Mislim da se Saša Popović samo šali kada pominje naš duet. Iskreno, ne verujem da bi taj duet uspeo. Da smo u dobrim odnosima, uspeo bi, ali ne možeš da spojiš dve osobe koje ne pričaju - izjavila je Tanja pre nešto više od godinu dana, ali i nagovestila da, ukoliko bi Saša Popović insistirao na duetu, ona bi ga i snimila.

Sve najnovije vestin a sajtu Zvezde Granda

Нема коментара: