Oglasi

уторак, 21. децембар 2010.

Boki 13 na Dvoru

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski koji će možda ući u show Dvor rekao je Jasmini Ani da je „mutava glupača“ i da jedino svoje fore može da prodaje Živkovićevoj, koja „plasira kurvanjsko ponašanje“, a ona njemu da je „štrokavko“
!Boki 13: Jasmina je mutava glupača!!!

Rasprava je počela kada je Boki rekao Vendi da nju neprestano ogovaraju Katarina i Jasmina.
- Ženo, zar ne vidiš koliko te ove dve ogovaraju? - upitao je Makedonac Vukelićevu.
- Ma šta ti hoćeš, bre, skloni se, smaraču - odgovorila je „Zvezda Granda“, a u njenu odbranu stala je i spisateljica.

- Šta se ti, bre, mešaš, kada ti najviše ogovaraš - odbrusio je Jovanovski spisateljici, koja mu je na to rekla „da odje*e“. To je mnogo naljutilo šoumena, koji je tog trenutka bacio njenu šminku sa stola i rekao joj da je mutava glupača.
- Ajde udari me, štrokavko. Beži od mene, gadiš mi se, neću moći da jedem posle. Ne pereš stvari uopšte - vikala je Jasmina.
- Ja toliko stvari imam da ne moram uopšte da ih perem. Družiš se sa ovom jadnicom ovde, samo njoj možeš da glumiš damu neku - rekao je Boki, na šta se ova pobunila i rekla mu da ne naziva Kaću jadnicom, jer ona to nije.
- Jeste jadnica, velika jadnica, koja plasira kurvanjsko ponašanje - nastavio je sa svojim izlaganjem Boki, koga je prozvana pevačica ubrzo prekinula, dodavši da je njegove reči ne pogađaju i da je on degenerik.

Sve najnovije vesti na sajtu Dvor Srbija

Нема коментара: