Oglasi

понедељак, 27. децембар 2010.

Jasmina ne voli Evu Ras

Maske međusobnog uvažavanja i „teške ljubavi“ između književnice Jasmine Ane i glumice Eve Ras pale su u ponedeljak uveče kada su farmerke prvo otvorile karte i javno iznele najgore prljavštine jedna o drugoj, da bi potom usledile i pretnje!
Jasmina Ana: Napraviću Evi pakao od života!
Sve je počelo tokom igre u kojoj su takmičari imali zadatak da jedni drugima odrade promociju i navedu razloge zašto bi baš taj koga su odabrali trebalo da pobedi. Tom prilikom Eva je istakla sve najgore osobine koje misli da Jasmina poseduje.
- Ako volite spletkaroše i one koji vam pune uši lažima, glasajte za Jasminu Anu, jer je nijedna farma ne može da ima pobednika punog vrlina - počela je pismo Rasova i nastavila:
- Zašto bi pobedili požrtvovani i plemeniti? Zašto ne bi pobedili licemeri i foliranti? Jasmina Ana je borbena za svoju pobedu i spremna je da cinkari samo da bi ona ostala u ovoj igri. Ona je velemajstor za obmanjivanje farmera! - istakla je Eva u svom predstavljanju gledaocima, dok je u tom trenutku Ana bila zgranuta rečima koje čuje i odmah nakon završetka čitanja pisma rekla sve što ima o najstarijoj učesnici rijalitija.

- Zgranuta sam odakle ženi toliko pakosti i zla? Sram je bilo, prevarant jedan! Kreten! Ona je zlo kakvog nema! Šta li glumci misle o njoj, da mi je znati. Najgora je na svetu i napraviću joj pakao sada! Njoj je mržnja duševna hrana i folira se, a ne može očima da vidi nikoga od nas! Nju, bre, svi štitite ovde, ma vodite je kući, a ja je od danas nikako neću štedeti i poštovati! - pričala je književnica, dok je dobijala podršku političara Marijana Rističevića, koji je pomno slušao.

Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Нема коментара: