Oglasi

среда, 15. децембар 2010.

Dvor na Pinku

Dvor“, novi rijaliti šou Televizije „Pink“, koji počinje da se emituje 9. januara, već je izazvao veliko interesovanje, a „Alo!“ ekskluzivno otkriva tajnu lokaciju na kojoj se uveliko podiže dvorac!


Željko Mitrović




Na samom ulazu u Šimanovce, nedaleko od kompleksa filmskog studija PFI, intenzivno traju radovi na izgradnji srednjovekovne palate u kojoj će poznate face boraviti 60 dana i boriti se za vrednu novčanu nagradu. Kako bi sve bilo spremno na vreme, radnici rade u tri smene, a da se sve odvija po planu uverila se i ekipa našeg lista, koja je banula u „vanrednu kontrolu“.


Drvena konstrukcija je već postavljena, a kada smo mi stigli u toku je bilo izlivanje temelja. Kako su nas obavestili radnici, dvor bi svoj konačni izgled trebalo da dobije za dvadesetak dana, a onda na teren izlazi tehnička ekipa koja će postaviti kamere, rasvetu i svu ostalu neophodnu opremu. Prema našim saznanjima, u „Dvoru“ će biti korišćena najsavremenija tehnologija, tako da će gledaoci pored malih ekrana moći da uoče svaki pokret budućih dvorjana.


Sve najnovije vesti na sajtu Dvor Srbija

Нема коментара: