Oglasi

среда, 15. децембар 2010.

Ujedinjeni VIP Survivori

Dok se muški deo bivšeg Kasuka odmara u vodi, Edin izjavljuje: „Kladionice kažu da pobeđujem na izborima“. Ova rečenica je samo pandorina kutija, jer tek sada počinje pravo kalkulisanje. Glavni akteri u pravljenju taktike su Goca i Edin. Oboje skrivaju animozitet, jer su na Plemenskom savetu oboje ugroženi. Nameće se samo jedno pitanje - ko će koga nadmudriti? Goca je ubeđena da je Bojana pronašla tajni imunitet, zbog čega će navesti Edina na pomisao da će ex Bahandi glasati za manekenku. Od njega traži da neko iz Kasuka takođe glasa za Bojanu, kako ni jedan član Bahandija ne bi bio ugrožen. Ono što Edin ne zna je da će Goca u tom slučaju izdejstvovati da odbojkaš dobije pet glasova Bahandija i izleti napolje.


Survivor





Nikola misli da treba glasati za najslabijeg člana protivničkog tabora. Pikira Jelenu, za koju kaže da nema svoje mišljenje i da je povodljiva. Aleksandra i Edin misle da im Andrej radi iz leđa. Ljuti su, ali im voditelj ubrzo saopštava da je od Barovićeve pokušao da sazna da li ima imunitet ili ne. Ubrzo i sama Bojana priznaje svom bivšem plemenu da nije uspela da se dokopa imuniteta. Tu informaciju Edin deli sa Gocom, koja mu obećava da će ga zaštititi.


Veliko veće ne odustaje od namere da obmane svakog novog člana koji im pridruži. Smislili su razne testove znanja, a Milošu nije bilo teško da napravi i poligon sa preprekama. Pridošlice će imati brojna zaduženja, od pranja sudova do čišćenja wc-a. Samo je važno ubediti ih da postoji šansa da se ponovo vrate u takmičenje. Tim povodom su pripremili i lažnu poruku, koja bi trebala da otkloni i najmanju sumnju da Veliko veće zbija šalu. Knez je uveren da Goci treba dati zadatak da ćuti 24sata, a Miloš je saglasan sa Vesnom da bi mogla da radi i kao higijeničarka. U svakom slučaju, „ko dođe, dobro je doša’“,zaključuje Knez.



Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .

Нема коментара: