Oglasi

среда, 15. децембар 2010.

Knez se opustio na Filipinima

Malo opuštanja i zabave članovi Putonga nalaze u igri pogađanja istorijskih i javnih ličnosti. Edin je duhovit, pa smišlja da bi Nikola trebao da pogodi ime svog oca Marinka Rokvića. Toniju i Goci se zalomilo da pogađaju istu ličnost – druga Tita, dok Bojana malo kuburi sa poznavanjem istorije. Ona umesto Čaušesku, na papiriću ispisuje Šaučesko, ali uz malu pomoć prijatelja, mlada manekenka uspešno koriguje prezime bivšeg rumunskog predsednika. Svi se dobro zabavljaju i odličnog raspoloženja odlaze u snove.

Survivor





Već sledećeg jutra smeh zamenjuje napetost. Prave se taktike i klanovi, a kao i do sada, glavni akteri su žene ex Bahandija. Gordana sebe smatra najjačom karikom ženskog tima i uverena je da će petorka Kasuka prvo udariti na nju. U „protivničkom taboru“ na čelnoj poziciji za odstrel je Edin, koji kaže da je upravo od Goce dobio naznake da će biti izglasan. Ipak, bivši odbojkaš priznaje da se ne ljuti, i da je sve to deo igre. Situaciju u plemenu najrealnije vidi Andrej koji je svestan da će dobra atmosfera trajati još dan – dva. Kraj idile nagoveštava i paket pirinča koji stiže na adresu Putonga. Iz propratnog pisma, jasno je da će isporučena količina morati da potraje do kraja takmičenja, zbog čega Marko odmah predlaže da ga pametno raspodele. Bivši vođa Bahandija misli da je Putong prividno jedinstveno pleme koje je polarizovano: „To vam je kao u Americi – demokrate i republikanci“ , opisuje Bulat.


Za vrbovanje Aleksandre u ženski klan zadužene su Jelena i Katarina. Goca mudro stoji po strani, ali ne propušta priliku da istakne da Aleksandra treba da se drži žena. Bulat bi se uvredio kada bi neko pokušao da ga vrbuje, a takav čin vidi kao manjak svesti i predizbornu kampanju što njega, ni u kom slučaju ne zanima.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .

Нема коментара: