Oglasi

уторак, 28. децембар 2010.

Ko je najbolji u Survivoru

VIP robinzoni pošteno su zabiberili plemenski savet! Niko nije očekivao tako dramatičan rasplet određenihh događaja.Lavinu optužbi koju su osuli jedni na druge i razotkrivanje raznih dilova i paktova mnoge su ostavili u čudu. Pucalo se iz najteže artiljerije, a glavni akteri zakulisnih radnji bili su Edin i Nikola.

Katarina Vučetić
Sve je počelo Bojaninim napadom na Aleksandru i Andreja koji su je najstrašnije razočarali jer su izdali plemenski dogovor. Bojana kaže da je čula da su Andrej i Aleksandra na prošlom Savetu hteli da glasaju za Nikolu, što oni poriču i traže da manekenka otkrije ko joj je to rekao. Prepucavanja i međusobne optužbe nastavljaju se u nedogled. Andrej priznaje da je razočaran i povređen, jer je tek pre nekoliko dana saznao da su upravo Bojana I Nikola nudili pakt Edinu. Plan je bio da se prvo „otarase“ voditelja, a u sledećoj fazi takmičenja, i Aleksandre.


Bojana ne štedi svoje bivše saplemenike tražeći s druge strane i opravdanje za svoju odluku da glasa za Aleksandru. Ona je pre plemenca saopštla Katarini i Jeleni da će glasati za Perovićevu kako bi zadobila njihovo milosrđe i sačuvala sebe. Ni slutila nije koliko je pogrešila. Aleksandra je kategorična: "Bahandi je hteo da razbije Nikolu i Bojanu, i u tome su uspeli. Ne vidim kako smo Andrej i ja tome doprineli". Bojana čak priznaje mogućnost da joj je neko podmetnuo tu priču i ako je to zaista tako, savršeno je uradio posao, ona mu skida kapu. Na pitanje da li je bila u dilu sa Edinom, Bojana diplomatski odgovara: "Nisam, ja sam bila sa Nikolom, a Nikola se zbližio sa Edinom".

Najnovije vesti na sajtu Survivor Srbija

Нема коментара: