Oglasi

петак, 4. новембар 2011.

Miloš Bojanić i Đus

Miloš Bojanić, Đus

U beogradskoj Palati pravde Miloš Bojanić je i zvanično povukao tužbu koju je podneo protiv Ivanovića u junu prošle godine, posle završetka Farme, zbog nanošenja duševnog bola.

Podsetićemo, Ivan je izbačen sa Farme zbog navodnog "seksualnog uznemiravanja" Bojanića. Sada, Đus je platio sudske troškove i time je ova priča zvanično završena.

-Nemam komentar. Ali, tačno je, završili smo to- potvrdio je Bojanić.

Međutim, od tužbe protiv voditelja Dragana Marinkovića Mace i bivšeg bunjara EKV Ivana Fecea Firčija, s kojima je takođe bio na Farmi, ne odustaje i rešen je da stvar istera do kraja. Ovih dana Bojanić će novosadskom SUP-u dostaviti adrese Marinkovića i Firčija, kako bi im konačno bili uručeni sudski pozivi za ročišta.


-Želim da se i ta priča što pre okonča jer mi je više muka da se blamiram pojavljujući se u istom kontekstu sa njima. Pošto zvanično ne može da im se uđe u trag, dostaviću SUP-u podatke o njima. Ne, nema šanse da povučem tužbe protiv njih. Sve što su mi radili, nije bilo slučajno, niti mogu da se pravdaju da su bili pijani, pa nisu znali šta su radili.

Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Нема коментара: