Oglasi

уторак, 11. новембар 2008.

Dario Ćirić - Pakao u Raju

Dario Ćirić, učesnik rijaliti šou programa „Survivor“, bio je u potpunosti pripremljen za napore koji su ga očekivali u dalekoj Panami.

Fitnes instruktor iz Beograda odgledao je nekoliko američkih verzija popularnog televizijskog formata koji se emituje već 16 sezona.
Pakao u raju!
- Bilo je nekih sličnosti između domaće i originalne verzije „Survivora“. Priprema mi je pomogla, ali sam doživeo i nekoliko velikih šokova. Ovo je bio moj prvi kontakt sa netaknutom prirodom. Oko nas su plivali delfini, a mi smo morali da preživimo „u paklu raja“ - objašnjava Ćirić za „Alo!“.
Dario je srećno oženjen. Nema decu, ali planira da radi na proširenju porodice. Iako su producenti emisije znali da je u braku, u prvim epizodama je potencirano na njegovom emotivnom odnosu sa Vanjom Jelačom.
- Verovatno im je bilo zanimljivo što smo delili postelju. Takvi su bili uslovi prvih dana i nismo mogli da spavamo sa ostatkom grupe. Potpuno razumem Vanjin postupak jer je morala da pronađe nekog jakog za koga bi se prikačila. Između nas dvoje se ništa nije desilo - kaže Dario.

Celu Vest možete pročitati na Dario Ćirić Survivor Srbija

Нема коментара: