Oglasi

петак, 7. новембар 2008.

Ljubav: Nemanja Pavlov i Tatjana Vesnić

U popularnom rialiti serijalu „Survivor” borba za preživljavanje se uveliko zahuktava, međutim, romantični ambijent Bisernih ostrva je izgleda zbližio Tatjanu Vesnić i Nemanju Pavlova, pa je na pomolu i prva simpatija na ostrvu.

Oboje takmičara su pripadnici plemena „Armada”, a upravo je Nemanja taj koji je šarmantnu Tatjanu odabrao za svoju saplemenicu još drugog dana na ostrvu. U međuvremenu, takmičari oba plemena su iz dana u dan dobijali sve složenije zadatke, a Nemanja i Tatjana su uvek bodrili ono drugo i ispomagali se.

Prošle nedelje takmičari su prošli kroz nekoliko zanimljivih igara, uključujući igru za imunitet „Kokošarku”, kada su članovi „Roka” prvi put izgubili od „Armada” i suočili se sa plemenskim savezom. Tamara Jovičić iz Čačka izglasana je za najslabiju kariku i napustila je takmičenje. Međutim, ono što je takmičarima najvažnije je izgradnja kuće na čemu već neko vreme predano rade, a Nemanja je konstantno na raspolaganju Tatjani. Ostali članovi njihovog plemena ih već vide kao zaljubljeni par. Voditelj „Survivor Srbija” ih je u jednom trenutku pozvao da se pred svima izjasne o svojim osećanjima.

Pročitaj celu vest Nemanji Pavlovu i Tatjani vesnić i sve o Survajveru možete videti Survivor Srbija

Нема коментара: