Oglasi

четвртак, 27. новембар 2008.

Ognjen Janevski - Bio sam žrtva Darijeve taktike

Bio sam žrtva Darijeve taktike


Ognjen Janevski, koji je važio za jednog od favorita, sedmi je učesnik rialiti serijala „Survivor Srbija” koji je morao da napusti dalje takmičenje, pošto su ga sinoć članovi njegovog plemena („Roka”) eliminisali na Plemenskom savetu. Ognjen je u razgovoru za „Blic” pričao o tome da li je bio žrtva ljudi iz plemena za koje je verovao da su mu prijatelji, šta mu je najviše nedostajalo u Panami...

- Panama je apsolutno fantastična. Kultura i civilazacija je drugačija od svega što sam video pre toga. Što se tiče Bisernih ostrva, trenutke koje sam doživeo tamo je teško opisati rečima, to jednostavno morate da doživite - kaže Ognjen kome je osnovni motiv za učešće u „Survivoru” bila želja za avanturom i kako kaže, „ostvarivanje života u jednoj maloj utopiji, zvanoj pusto ostrvo”. Iako nije očekivao da će tako rano napustiti „Survivor Srbija”, Ognjen ističe da nikada nije gajio velika očekivanja o pobedi, jer je samim dolaskom na ostrvo već pobedio.
Ognjen, koji dolazi iz Valjeva, inače je student DIF-a, te mu stoga nisu bile potrebne naročite pripreme za preživljavanja na ostrvu.
Celu vest možete pročitati na Ognjen Survivor Srbija

Нема коментара: