Oglasi

среда, 6. април 2011.

Ako nećete u Grčku možete u Rovinj

Izbor je velik - grčka, italijanska ili španska rivijera uvek su atraktivne letnje destinacije, ali preporučujemo da se odlučite za bliži Jadran i odabarete Hrvatsku koja svojom lepotom i bogatom ponudom može stati rame uz rame sa pomenutim odredištima. Hrvatska važi za mesto nezaboravnih letovanja i sa svojom dugačkom i razuđenom obalom, visko se kotira na listama svetskog turizma.


Kao najveće poluostrvo zemlje, sa istinskim mediteranskim šarmom, plavim morem i belim kamenom, Istra garantuje nezaboravan odmor. Ovo poluostrvo prepuno je slikovitih srednjovekovnih gradića među kojima za istinsko uživanje u Istri izdvajamo Poreč, Rovinj i Rabac. Kao zlatni partner letovanja u Hrvatskoj, turistička agencija “Relax”, u saradnji sa našim sajtom, pripremila je niz pogodnosti da što povoljnije ovo leto provedete na hrvatskom priobalju.


Rovinj - Grčka
Rovinj je svojom lepotom “zaradio” nadimak najromantičnijeg grada u Hrvatskoj. Leži na zapadnoj obali Istre i gde god da se okrenete oko sebe, pejzaži će vas zaseniti jer se Rovinj smatra i jednim od najlepših gradova na hrvatskoj obali. Fantastičan pogled pruža se na luku punu brodova i ostrvo Sveta Katarina, koje važi za najlepše od 22 ostrva rovinjskog arhipelaga.


Obala je uglavnom stenovita, nema peščanih plaža, ali nemojte da vas to obeshrabri jer južno od grada postoji na desetine predivnih uvala u kojima možete da uživate. Oduševiće vas izgled Starog grada sa svojim venecijanskim uličicama i baroknom crkvom Svete Eufemije. Kako se stanovništvo bavi i vinarstvom i vinogradarstvom, ovde ćete probati i neka od najboljih domaćih vina.


Turistička agencija “Relax” nudi vam da već po ceni od 175 evra za sedam noćenja na bazi polupansiona obezbedite sebi istisnski odmor na rovinsjki način. Za decu do 15 godina starosti je besplatano.

Sve najnovije vest na sajtu Leto Grčka

Нема коментара: