Oglasi

четвртак, 14. април 2011.

Open Day u Fiatu

Povodom obeležavanja dve godine od početka proizvodnje Fiat Punto Classica u Kragujevcu, kompanija Fiat Automobili Srbija u subotu, 16. aprila, organizuje Open Day u svim ovlašćenim prodajno - servisnim centrima širom Srbije...
Dve godine proizvodnje FIAT Punto Classic-a u Kragujevcu

Svi vlasnici Punta, najpopularnijeg vozila na domaćem tržištu, dobiće na poklon pregled stanja svog automobila. Posetioce ovlašćenih centara u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Subotici, Pančevu, Zrenjaninu i Obrenovcu očekuje i slavljenička torta.

Istog dana, u periodu od 09 – 18 časova, u ovlašćenim centrima biće organizovane test vožnje automobila iz raznovrsnog uvoznog programa FAS-a. Ovo će biti idealna prilika za sve posetioce da provozaju ali i kupe automobile po posebnim sajamskim uslovima, koji će zbog velikog interesovanja trajati još dve nedelje, odnosno do kraja aprila.

Dve godine za redom Fiat Punto Classic je najprodavanije vozilo na domaćem tržištu, što potvrđuju i odlični sajamski rezultati. Kompanija Fiat Automobili Srbija je tokom svog prvog učešća na 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu prodala 1000 vozila, od čega se 60 odsto odnosi na Punto Classic. O njegovoj popularnosti govori i činjenica da je nakon samo godinu i po dana od aprila 2009. godine kad je počeo da se proizvodi u Srbiji, sa proizvodne linije u Kragujevcu sišao 30.000 jubilarni Punto.

Svi delovi na sajtu Auto Delovi i sajtu Plivajući Zamajac

Нема коментара: