Oglasi

среда, 6. април 2011.

Kraljevsko venčanje u Londonu

Vestminsterska opatija, Foto: BetterThanBacon/Flickr
Vestminsterska opatija, Foto: Grčka

Dakle kako neko može proslaviti kraljevsko venčanje i posetiti London, osim gledanjem direktnog prenosa na televiziji?

Uz nezvanični Kraljevski vodič kroz London, lako.

Britiš Ervejz je organizovao specijalni kraljevski paket sa polaskom 27. aprila i povratkom 1. maja. Odsedate u Royal National hotelu sa 3 zvezdice i štedite na doručku koji je uključen u cenu.

Soba dostojna kraljice:

Za one koji ne žele da štede, postoji i luksuzni paket uz „Kensington turs”, koji traje osam dana. Za 7,560 dolara po osobi, pored smeštaja u hotelu sa 5 zvezdica imaćete i pristup delu gde gosti mogu da mašu budećem kralju i kraljici dok oni putuju iz Vestminsterske opatije do Bakingemske palate.

Hoteli širom Londona nude i specijalne kraljevske popuste; u hotel Royal Garden u Kensingtronu možete odsesti minimum tri noći za 840 funti po paru. Oni koji ne žele da potroše toliko, treba da pogledaju sajt crashpadder.com, gde se oglašava preko 500 domaćinstava koji rentiraju sobe za ovu priliku za oko 50 dolara za noć.

Slikanje sa Vilijamom:

Nema boljeg načina da proslavite kraljevsku veridbu od slikanja sa samim princom. Stefan Fridmen galerija u Mejferu ima statuu princa Vilijama u prirodnoj veličini, upotpunjenu replikom buduće kraljice Kejt koja ga je obuhvatila oko ruke. Ova galerija će vam omogućiti da vi obavijete svoju ruku oko prinčeve, provučete prst kroz prsten i u trenutku postanete njegova verenica Kejt.


Sve najnovije vesti na sajtu Leto Grčka

Нема коментара: