Oglasi

четвртак, 14. април 2011.

Kupite osiguranje za Grčku

Topla je preporuka da kupite putno zdravstveno osiguranje Za većinu evropskih zemalja ono iznosi oko 100 dinara za odraslu osobu i oko 50 din. za decu po danu boravka u navedenoj zemlji, daje vam osiguranje za troškove lečenja u inostranstvu, za lekove i ostale neželjene nezgode za osiguranu sumu u visini od 35.000 evra - Grčka.

Proverite da li poslovna banka u kojoj već imate tekući račun ili planirate da otvorite nudi u paketu usluga i karticu Europe Assistance putnog osiguranja. Kada su deca u pitanju, za sve osobe starije od sedam godina, a mlađe od 30 godina može se jednostavno, za 900 din. godišnje članarine, nabaviti kartica Euro<26 koja pored ostalih popusta i pogodnosti, u zemlji i inostranstvu, nudi i putno zdravstveno osiguranje u paketu kod osiguravajuće kuće Uniqa u visini osiguranog iznosa od 5.000 evra.

Pre nego krenete na put dopunite svoj kredit na mobilnom telefonu ili, ukoliko ste postpejd korisnik budite spremni da možete potrošiti od nekoliko stotina do hiljadu dinara u zavisnosti od odredišta u kojem boravite na razgovor sa predstavnikom agencije u mestu boravka ili sa turističkom agencijom u zemlji.

Sve najnovije vesti na sajtu Leto Grcka

Нема коментара: