Oglasi

четвртак, 14. април 2011.

Nosi Ford Sport Transit

Brzo komercijalno vozilo, pretrpelo je izmene u oblasti dizajna i tehnike. Automobil predstavlja nastavak priče započete najbržim Transitom iz 1971. godine, predstavljanjem vozila Supervan 1. Transit SSV je brži i snažniji od modela Transit SuperVan.


Ford Transit Supersportvan

Transit SSV pogoni petocilindrični 3.2 Duratorq TDCi, poreklom iz većeg modela Transit Jumbo (4,25 tona). Agregat razvija snagu od 200 KS i maksimalni obrtni moment od 470 Nm pri 1.700 do 2.500 o/min. Motor je uparen sa šestostepenim manuelnim menjačem, a snaga se šalje na prednje točkove. Najsnažniji Transit se od svojih "kolega" razlikuje i po dizajnu. Hauba je izvedena u stilu Le Mans, a automobil je opremljen i sportskim izduvnim sistemom, felnama od lakih legura sa niskoprofilnim pneumaticima 235/45, prednjim i zadnjim spojlerom i proširenim blatobranima. U standardnu opremu spadaju ABS, ESP, airbag za vozača i suvozača - Auto Delovi...

SuperSportVan opremljen je i senzorom za kišu i automatskim svetlima, a mogu se dobiti i kožna sedišta, satelitska navigacija FX sa 5-inčnim displejom i LED svetla za dnevno osvetljenje. Govoriti o ceni je besmisleno. Proizvodnja Transita SSV je limitirana: biće proizveden samo jedan primerak.

Sve najnovije vesti na sajtu Plivajući Zamajac

Нема коментара: