Oglasi

четвртак, 14. април 2011.

Obavezne destinacije u Grčkoj

Nekoliko dana pre polaska na put, kao i pred sam put obavestite se u agenciji da li je došlo do izmena u planu puta, vremenu polaska i sl. Turistička agencija jeste u obavezi da vas obavesti o nastalim izmenama i to preko onih kontakta koje ste joj vi dali. Zbog mogućnosti da nije dat ispravan kontakt ili je došlo do greške u zapisivanju, preporuka je da se blagovremeno obavestite o eventualnim izmenama u realizaciji aranžmana - Leto Grčka.

Ukoliko je došlo do značajnih izmena: pomeranje početka puta za dan ili nekoliko dana, promena dužine trajanja aranžmana, zamena traženog smeštaja drugim smeštajem i dr. Insistirajte da vas o tome obaveste pisanim putem.

Za roditelje koji putuju sa decom bez drugog roditelja, ili za odrasle koji vode maloletnu decu bez roditelja, prethodno pribavite saglasnost roditelja koji ne ide sa decom. Na opštinskim šalterima za overu dokumenata uglavnom postoje već pripremljeni obrasci za davanje saglasnosti roditelja, uz taksu od oko 500 dinara (na teritoriji beogradskih opština) po saglasnosti jednog roditelja. Tamo vam doduše, ne traže da dokažete roditeljstvo, ali nemojte to da zloupotrebljavate, jer ne možete sagledati moguće posledice takvog čina.

Kada su u pitanju čarter letovi u toku letnje sezone, zbog mogućeg kašnjenja poletanja aviona, izbegavajte ulaz u prostoriju koja predstavlja poslednju kontrolu pred ulazak u letelicu dok se ne objavi boarding ili ukrcavanje. Ne možete iz nje izaći, ako avion kasni, a ona obično nije klimatizovana, barem na beogradskom aerodromu. Na ovo, naročito, obratite pažnju ukoliko putujete sa decom.

Sve vesti na sajtu Grčka

Нема коментара: