Oglasi

среда, 6. април 2011.

Slaven Blagić u bekstu

Slaven Blagić


Tom prilikom je Marijani Čvrljak otkrio i informacije iz spoljašnjeg sveta, između ostalog i da je se porodica odrekla dok je bila u šou Veliki Brat .

- Tamara, izjasni se, jesi li još uvek u vezi sa mnom ili ne? Kako te, bre, nije sramota? Kako možeš da se muvaš sa tim tipom?! Raskidamo! - urlao je sa krova otpada uljez kojeg su najpre primetile Bojana i Mila, a potom i svi ostali koji su istrčali napolje.

- Ostavi je na miru! Šta hoćeš, bre, ti?! - govorio je Nikola Maurović nepoznatom mladiću, za kog je potom shvatio da je dečko devojke koju on već danima pokušava da smuva.

- Šta ti hoćeš? Nemoj da ti siđem, glavu ću ti razbiti! Majmunčino! - vređao je Slaven Nikolu, a onda se i Tamara uključila u raspravu.

- Slavene, šta ti je?! Smiri se! Molim te siđi, siđi! Pa ovo je rijaliti - pokušavala je da smiri situaciju Tamara, kada se umešala i Marijana, kojoj je dečko Đorđevićeve uz psovku odao i informacije iz spoljašnjeg sveta.


- Kurvo jedna! Kako te nije sramota! Droljo jedna! Cela Hrvatska ti se smeje, bre! Svi su te se odrekli! - vikao je Tamarin dečko koji je potom pobegao sa krova jer se pojavilo obezbeđenje „VB“.

Nakon upada Tamarinog dečka ni za nju ni za Marijanu situacija u kući više nije bila ista.

- Za mene je ova igra završena, ja više nemam šta da tražim ovde. Hoću da izađem - plakala je Marijana dok ju je tešila Bojana, govoreći joj da nije trebalo tako da se ponaša, a kad već jeste, najbolje bi bilo da ostane i promeni svoje ponašanje kako bi ispravila svoje greške. Osim Marijane, plakala je i Tamara, šokirana postupkom svog dečka.


- Ne mogu da verujem da mi je to uradio. On nije takav, otkad smo zajedno, nisam ga čula da je povisio ton. On je to uradio u afektu zato što me voli - konstatovala je Tamara.

Centar za socijalno staranje u Hrvatskoj posetio je Marijaninu sestru Sendi, kojoj je ona poverila svoju dvogodišnju ćerku Korinu na čuvanje dok ona boravi u kući Velikog Brata, a ustanovljeno je da je devojčica zbrinuta.

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat 2011

Нема коментара: