Oglasi

среда, 27. октобар 2010.

Baki jebač

Denser Baki B3 priznao je juče pred kamerama na Farma Srbija da je imao seks na farmi! Naime, dok je šetao sa Zoranom, Pejom i Natalijom iz „Trik ef iksa“, Đogani je otvorio dušu i ispričao kako je uspeo da pronađe mesto na imanju gde nema kamera i seksualno opšti sa jednom od farmerki „koja se pravila fina“.


Baki, Katarina






- Kresnuo sam jednu, sad pripremam teren za drugu! Sve ću objasniti kada se završi serijal. Sve je to bilo na skrivenom mestu, nisu nas snimile kamere, a tako je glumila finoću! - rekao je Baki i dodao da je sad vreme za drugi seks.



- Taman sam sada napunio baterije, pa opet mogu! Ali njeno ime ću reći tek kada izađem - izjavio je denser i dodao da će mu njegov drug Peja biti svedok ako mu neko ne bude verovao.
Zanimljivo je da je Baki kroz celu priču o seksu podvlačio kako je pokazao ko je i šta je on, a Don Žuan (aludirajući na Baneta) može samo da se pravi da je zavodnik.

Podsećanja radi, kamera je densera snimila samo sa bivšom farmerkom Katarinom Živković, kada su vodili intimne razgovore u seniku, gde nema kamera. Tada je pao i čuveni poljubac, koji mlada pevačica i dalje ne želi da prizna.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma

Нема коментара: