Oglasi

понедељак, 25. октобар 2010.

Katarina Vučetić - Gole Slike

Pre dve godine je oca dvoje dece odvratila od samoubistva na Brankovom mostu. Kao dete osvojila je preko četiri stotine titula u plivanju. Uz sve to je ponosna studentkinja iz obrazovane porodice, misica i manekenka, uskoro dizajnerka, koju ćemo upoznati u „Survivor Srbija“ koji je sinoć počeo da se emituje na „Prvoj“. Danas, šarmantna Katarina Vučetić će svojom lepotom zavrteti pamet svima, kao lice sa naslovnice muškog magazina „Maksim“.


Katarina Vučetić






Katarina na slikama izg­leda savršeno, sofist­icirano i elegantno.



- Prvi put sam se slikala malo seksepilnije. Uživam u slikanju, i da se ponovo rodim, mislim da bih se ovim bavila - ushićena je Katarina koja je, inače, slike prvi put videla juče, kada je izašao broj.

- Dugo sam iščekivala broj, nisam želela da vidim slike pre nego što izađe „Maksim“. Želela sam da se iznenadim, i zaista mislim da će se slike dopasti svima - priča Katarina.

Lepotica je na slikama malo otkrila, ali uprkos tome, pleni seksepilom.
- Nikada ne bih pristala da se provokativno slikam. Jednostavno, nisam takav tip osobe koja želi da pokaže sve. Ovo je neka granica - navodi Kaća.

Ova izuzetno lepa devojka kaže da su Srpkinje najlepše žene na svetu i da je njen adut - lice.

- Obožavam svoje telo, ali moj adut je svakako lice. Fotografi vole moje usne, oči. U Srbiji ima mnogo lepih žena i svakom fotografu je zadovoljstvo da radi sa lepoticama sa naših prostora.

Ona vitku liniju održava na različite načine. Pre svega joj dosta pomaže to što je bivša sportistkinja. Godinama se bavila plivanjem i ima 450 medalja u ovom sportu.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum

Нема коментара: