Oglasi

субота, 16. октобар 2010.

Farma Srbija - Nema Cigareta

Dok je većina farmera na Farma Srbija zabrinuta šta će da jedu i puše, jer su trgovci na pijaci "podigli cene", Vendi, iako je glavna kuvarica ove nedelje, o tome ne brine njena glavna tema je - kako iznervirati Zoranu...


Vendi, Zorana






Iako su farmeri Evino "diktaturu" prvo prihvatili, otpor se pojavio posle pijace, jer nisu dobili "glavnu namirnicu" - cigarete.

Posle celodnevnog svađanja, Zadruga je odlučila da VIP seljacima objasni zašto oskudevaju u namirnicama i cigaretama (Peja je, kao pušač, u ozbiljnoj krizi).

Razlog "podizanja cena" je pre svega zbog higijene, odnosno nedostatka iste, skrivanja namirnica po imanju i međuljudskih odnosa. Zbog svega toga se gazdarica Eva sa slugama Banetom i Jelenom sa pijace vratili praznih ruku.

Zadruga nije zadovoljna i što neki crnče dok drugi zabušavaju iako je Eva svakom farmeru dala po jedno zaduženje...

Farmeri su održali sastanak i svako je ponaosob govorio šta misli o zadatim temama. Složili su se da niko ne zabušava, da svako radi koliko može i nije im jasno šta to treba da urade da bi trgovci na pijaci bili darežljivi, jer nemaju sa čim i od čega da proizvode stvari za razmenu. Većina se složila da više ne treba da daju svoje lične stvari trgovcima na pijaci (Baki je prvo dao Banetovu jaknu, a menken mu je to vratio tako što je dao njegove "najomiljenije" naočari za sunce)...

Što se tiče higijene, gazdarica Eva je rekla da je poljski toalet potpuno pun: "Nećemo imati više gde da kenjamo!"

Iako je gazdarica, ne birajući reči, pričala o problemima na imanju i kako neće dozvoliti da njena vladavina završi a da se svaki zadatak ne obavi, VIP seljacima to nije toliko ni bitno jer - nemaju cigarete.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

Нема коментара: