Oglasi

понедељак, 25. октобар 2010.

Survivor Srbija - Problemi

Učesnici „Survivor Srbija" potpisali su rigorozan ugovor sa producentima ovog ekstremnog rijalitija - ako u javnost otkriju detalje sa snimanja moraće da plate odštetu u iznosu od 20.000 evra!


Goca Tržan, Biljana Cincarević


Kako Press saznaje, srpski VIP „robinzoni" su zbog toga u velikom strahu, a o takmičenju ne pričaju ni najbližim članovima porodica.

- Pre odlaska na Filipine takmičari su potpisali ugovore po kojima ne smeju da otkriju detalje iz rijalitija i, što je najvažnije, ime pobednika. Ukoliko bi se saznalo da je neko od njih iznosio detalje sa snimanja, morao bi da plati kaznu od 20.000 evra! Zbog tog strogo vode računa šta pričaju u intervjuima, a čak ni svojim porodicama nisu ništa otkrili - navodi sagovornik Pressa blizak jednom od takmičara, i dodaje:

- Međutim, i pored svih mera predostrožnosti, procurila je vest da su u finale ušli pop pevačica Goca Tržan i manekenka Katarina Vučetić i još dva takmičara muškog pola. I dok mediji danima spekulišu ko je pobednik, prava istina je da je produkcija u poslednjem trenutku odlučila da na Filipinima ne proglasi pobednika, već će to učiniti na kraju emitovanja serijala u Beogradu. Tada će takmičari i gledaoci glasati za najomiljenijeg finalistu.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum

Нема коментара: