Oglasi

уторак, 19. октобар 2010.

Venčali se Lečić i Nina

Poznati glumac i lepa voditeljka su krišom ušli na zadnji ulaz restorana i tako izbegli paparace. Lepa voditeljka Survivor Srbija Nina Radulović, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, i glumac Branislav Lečić venčali su se juče u elitnom klubu „Kolonijal san" u beogradskom naselju Senjak.


Nina Radulović, Branislav Lečić






Venčanju je prisustvovalo oko 200 zvanica, među kojima je, osim rodbine i prijatelja, bio i veliki broj poznatih ličnosti iz sveta kulture i javnog života, ali i partijski drugovi bivšeg ministra kulture iz Demohrišćanske stranke.

Da bi izbegli veliki broj okupljenih fotoreportera i novinara mladenci su krišom ušli na zadnji ulaz restorana, a pravo na objavljivanje fotografija dobio je jedan magazin. Kako je ranije već otkrila, mlada nije nosila klasičnu belu venčanicu već korset haljinu. Gosti su u restoran počeli da pristižu oko 17 časova, a na ulazu su ih dočekivali Nina i Leka. Među prvima su stigli Božidar Đelić i Slobodan Milosavljević, bivši ministri Goran Pitić i Gašo Knežević i Vladimir Božović. Venčanju su prisustvovali i Lečićev sin Ivan i ćerka Ana iz prvog braka sa Ivanom Vujadinović.

Za dobro raspoloženje bio je zadužen jedan beogradski bend, ali i novopečena mlada, koja se već oprobala kao klupska pevačica, pa je otpevala nekoliko pesama.

Nina (24) i Branislav (55) su počeli pripreme za svadbu pošto su nedavno saznali da će dobiti prinovu kroz šest meseci.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .

Нема коментара: