Oglasi

петак, 29. октобар 2010.

VIP Survivor 3. epizoda

Vesni Zmijanac nedostaju cigarete u Survivor Srbija , a njena kćerka Nikolija Jovanović je potištena od dolaska na ostrvo, te čak razmišlja da se vrati kući. Vesna veruje da bi se Nikolija bolje snašla da su muškarci sa njima na ostrvu, posebno Nikola Rokvić, s kojim je njena ćerka odrasla.


Vesna, Nikolija






Međutim, ni muškarci nisu bolje prošli, a Toni Zen kaže da im je noć bila „apsolutno jeziva“ bez kraja, puna čudnih krikova i strašne hladnoće. Ipak, čim je svanulo svi su krenuli na kupanje, a Miloš Vlalukin je dobio aplauz od svojih saplemenika jer se prvi svukao go i tako pokazao da se stopio sa majkom prirodom.

{module 78}Kako nisu uspeli da upale vatru prvog dana, Nikola Rokvić je rešio da isproba lupu, koju su on i Knez doneli sa pijace, te je dva sata ležao potrbuške dok su mu asistirali Miloš Vlalukin i Andrej Maričić. Čim je spazio vatru, Knez se dohvatio šerpe u nameri da pokaže svoje kulinarske sposobnosti. Međutim, usledila je prepirka između njega i Marka Bulata, kome je dosadilo da sluša o tome kako će Knez nešto da skuva, umesto da to stvarno i uradi.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum

Нема коментара: