Oglasi

петак, 29. октобар 2010.

Survivor Srbija - Filipini

Naše poznate ličnosti prevalile su dalek i veoma naporan put kako bi stigle na svoja odredišta na Filipinima, gde ih je sačekalo sve osim luksuza i civilizacije na koju su navikli u Survivor Srbija. Da bi stigli do oblasti Bikol, konkretnije lagune Tajak i Inajunaajunan, putovali su tri dana i promenili razne vrste transporta.


Goca, Vesna, Bojana, Aleksandra, Jelena






Njihovo putovanje započelo je na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, da bi nakon jednog presedanja stigli u prestonicu Filipina - Manilu. Međutim, pravi izazov je što su se ka regiji Bikol zaputili brodovima jer je do udaljenih filipinskih ostrva jedino moguće stići preko vode, zatim su se vozili i improvizovanim kamionima, a na kraju i pešačili do mesta koja su im određena za kampove.

Region Bikol, ili kako ga još zovu Bikolandija, samo je jedan od 17 regiona koliko obuhvata čitav filipinski arhipelag, a prostire se na površini od preko 18.000 kilometara kvadratnih. Najveći grad u okruženju je Naga Siti, koji je i politički i administrativni centar, a regionalni centar je Legaspi Siti. Ovu oblast ukupno naseljava nešto više od pet miliona stanovnika, a većina njih je rimokatoličke ispovesti. Zanimljivo je da se poluostrvo Bikol nalazi sa jugoistočne strane Luzona, koji je i najveće ostrvo Filipina.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum

Нема коментара: