Oglasi

понедељак, 16. март 2015.

Cuca se onesvestila u rijalitiju Parovi

Nakon što se osvestila, Cuca je rekla da sumnja da je trudna, a ostali takmičari su je u šali pitali da dete nije možda Šaulićevo.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY


Juče je u “Parovima” bila prava drama, budući da je Ivoni Negovanović Cuci iznenada pozlilo i ona se onesvestila! Kada se osvestila, ona je tražila da ode kod ginekologa jer misli da je trudna a ukućani su je u šali pitali da li je dete možda Šabanovo!

– Svi su bili uplašeni i potrčali da je podignu na sofu i donesu joj vodu, ali ona se brzo osvestila. Kada je shvatila šta se desilo, još više je prebledela i tražila je da razgovara sa nekim iz produkcije. Priznala je da sumnja kako je trudna i rekla je da želi pregled ginekologa. Na njenom licu se videla zabrinutost i panika istovremeno. Iako su producenti i organizatori pokušali da je smire, uz obrazloženje da rezultati krvi koje su joj uradili pre ulaska u rijaliti ne pokazuju mogućnost trudnoće, kao ni analize hormona, ona je insistirala da uradi test – navodi izvor “Alo” i dodaje da su joj producenti, kako bi je smirili, obećali kompletan pregled tokom današnjeg dana.

Kada se Negovanovićeva povratila, i ostali ukućani su se opustili pa su počele šale na njen račun, mnogi od njih su je pitali da li je dete možda Šabanovo, dok su drugi konstatovali da Cuca ne upražnjava siguran seks čim se boji trudnoće.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi

Нема коментара: