Oglasi

среда, 25. март 2015.

Dečko Mimi Oro bio u zatvoru zbog ubistva

Milan Krasić, pripadnik navijačke grupe Alkatraz, proveo tri godine u zatvoru zbog prikrivanja izvršilaca teškog krivičnog dela.Dečko Mimi Oro, učesnice rijalitija „Parovi“, Milan Krasić bio je osumnjičen za ubistvo i osuđen na tri godine zatvora zbog prikrivanja izvršilaca ubistva.

Navodno, Krasić, navijač Partizanove grupe Alkatraz, 22. oktobra 2011. godine bio je u automobilu iz kojeg su ispaljeni hici u Ivana Perovića, pripadnika navijačke grupe Zabranjeni.

Ima dosije

Nakon ubistva sadašnji momak Milice Živanović, prema nezvaničnim informacijama, krio se na Kosovu, kao i po obodima Zlatibora, a zatim u Belgiji i navodno u Holandiji. Milana je uhapsila belgijska policija 2012. godine na plantaži u široj zoni Brisela, na kojoj se, između ostalog, uzgajaju indijska konoplja i druge opojne biljke. Potragu za njim vodila je srpska kriminalistička policija u saradnji s kolegama iz više evropskih zemalja, pa je po hapšenju izručen Srbiji. Posle tri godine provedene u pritvoru Viši sud u Beogradu ga je prošlog januara zbog nedostatka dokaza oslobodio optužbi za ubistvo, ali je odležao tri godine, na koliko je bio osuđen zbog prikrivanja dokaza.

Samo nekoliko meseci nakon što je izašao iz zatvora, Milan je stupio u emotivni odnos sa starletom Mimi Oro, s kojom se zabavlja deset meseci.

Pozvali smo Krasića, ali on nije bio raspoložen za priču o svojoj devojci.

- U gužvi sam, ne zanima me ništa! Prijatno - rekao je kratko Milan.

Inače, i Živanovićeva je krajem decembra u zatvoru provela 48 sati jer je bila uhapšena zbog sumnje da se bavi prostitucijom. Međutim, Prekršajni apelacioni sud usvojio je žalbu njenog advokata na presudu kojom je bila osuđena na osam dana zatvora.


Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Hepi

Нема коментара: