Oglasi

петак, 6. март 2015.

Parovi 2015 počinju 8. marta

Stižu nam i "Parovi", glamurozni rijaliti koji ce se emitovati se na TV Hepi 8. marta. Kuća u kojoj će se snimati šou i takmičari će biti smešteni već je skoro gotova, ostalo je tek da se poradi na nekim sitnicama. 
 
Parovi


Treća sezona rijalitija "Parovi" na televiziji Happy počinje u nedelju, 8.marta u 20h, a u luksuzno opremljenu kuću će ove godine ući "nestali iz javnog života poput Džeja", Lepa Lukić "koja će otkriti šta je doživela u nekim drugim rijalitijima, ali i "svi oni o kojima ste ovih dana čitali po tabloidima", rekao je prvi Milomir Marić na pres konferenciji upriličenoj povodom početka emitovanja. 

Učesnici rijalitija, koji čak ne moraju da uđu sa "parom", već im je ostavljena šansa da ga pronađu tokom trajanja rijalitija, dobiće honorar za učešće, a glavna nagrada će iznositi od 50.000 do 100.000 evra (zavisno od nagrada i kazni kojim će se fond uvećavati odnosno smanjivati). Kompletan spisak učesnika producent nije želeo da otkriva, ali je otkrio da vlada veliko interesovanje za rijaliti, kao i da se pojedine javne ličnosti same prijavljuju da učestvuju "što zbog honorara, što zbog promocije".

Ono što je sigurno, jeste da će uslovi boravka u kući ovog puta biti nešto strožiji, a kamere Hepi televizije će sve vreme, pratiti šta se dešava unutra. Neće se samo snimati toalet i tuš kabine. Nepoznanica je i hoće li, kao prethodnih sezona, učesnike rijalitija moći da posećuju njihovi najbliži, jer, produkcija, ovog puta želi da izbegne dolazak informacija iz spoljnjeg sveta,zbog kojih se stanari vile „Parovi“ ustručavaju od mnogo čega.

 
Sve najnovije vesti na sajtu Parovi 2015

Нема коментара: