Oglasi

петак, 6. март 2015.

Zoran Kalezić učesnik rijalitija Parovi

Pošto se pojavila informacija da će u rijaliti šou "Parovi", da uđu i danonoćno izlože svoj život pred kamerama: Lepa Lukić, Džej Ramadanovski, Goca Božinovska, Bora Drljača, Ivona Negovanović Cuca, Hasan Dudić, kao grom iz vedra neba procurilo je – u luksuznu vilu ulazi i Zoran Kalezić.




Zoran Kalezić





Ovaj pevač poznat je po svojim velikim hitovima "Moj dobri anđele", "Dobro veče izgubljena nado", "Stan’ mladosti, stani", kako saznajemo, u ozbiljnim je pregovorima sa produkcijom televizije Hepi, koja se maksimalno trudi da se ovaj rijaliti šou razlikuje od svih dosadašnjih.

Učesnici "Parova" će biti oni za koje se ne očekuje da uđu u rijaliti šou program", kaže Milomir Marić, sa televizije Hepi i dodao:

"To neće biti oni koji idu od rijalitija do rijalitija, i oni koji praktično, žive na televiziji. Naravno, biće  i onih koji su već dokazani zabavljači, jer njih gledaoci traže i upravo zbog njih gledaju ovakav šou program."

Produkcija televizije Hepi, ovog puta obezbedila je još moderniju opremu za rad, na kojoj će raditi stručnjaci u  svom poslu. Gotovo stotinu kamera pokrivaće svaki ugao luksuzne kuće, bubice će  biti sakrivene u svakom ćošku, tako da će, osim sa onih koje nose sa sobom, učesnike rijalitija "prisluškivati" na svakom koraku, osim  u tuš kabini i toaletu.

Podsetimo, Zoran Kalezić je naša velika pevačka legenda koji je pre dve godine dobio američko državljanstvo.

"Drago mi je da sam svojim radom dobio taj status, jer sam još kao 16-godišnji dečak slušao i pevao američke pesme, a evo sada mi je život doneo satisfakciju da umrem kao američki umetnik", izjavio je pevač nakon dobijanja državljanstva.



Sve najnovije vesti na sajtu Parovi

Нема коментара: