Oglasi

четвртак, 18. новембар 2010.

Cudo na Farmi 3


Farmeri su se podelili u klanove i malo je onih koji nisu ni na čijoj strani. Publika sve vreme izbacuje likove koji samo ćute i rade, a na farmi se zadržavaju oni koji su ostavili jak pečat, bilo da je u pitanju ljubav, humor ili svađa. A svađa ima sve više i više. Najveći utisak proteklih dana svakako je ostavila rasprava između Zlate i Vendi koja je vrlo lako mogla da kulminira fizičkim okršajem. Umalo je došlo i do prolivanja krvi.




Sve je počelo kada je Vendi, ljuta na Peju zbog konstantnih poziva da peva za ukućane tokom Bsnetove proslave Đurđica, spomenula voditeljevu sahranu. Sve to je čula Zlata koja nije mogla da veruje svojim ušima. Napala je Vendi, besnela je, psovala i vređala, a u jednom trenutku je umalo nije pretukla. Da nije bilo ostalih farmera, Vendi bi sigurno dobila batine.


- Čiju sahranu ona spominje. Kako može to da govori? Bog neka joj oprosti, jer ona je luda, ne zna šta priča - besnela je Zlata uz raznorazne psovke, pokušavajući da “pesniči“ Vendi. Pevačica se uplašila i zatražila je pomoć od zadruge. Ipak, ništa nije moglo da je spasi od pobesnele Zlate kojoj se priključila i Zorana.


- Marš u štalu, u štalu, bre! - terala ju je Zlata, a Zorana je bila oštrija:


- Sad će gospođa Vendi da ode u štalu zajedno sa kravama i muvama, gde joj je i mesto! - nije štedela reči Zorana. U raspravu se umešala Katarina koja je svima pokušala da objasni da, ipak, nije lepo što to rade. Zorana je tada odbrusila:


- Nije lepo? Nije lepo ovo što ja kažem, a jeste da neko pominje sahranu!? Što svojoj gazdarici (Vendi) nisi rekla da nije lepo zbog Baneta da ne pominje sahranu na crveno slovo, nego meni kažeš? Znači, opet sam ja kriva zato što nekoga branim - urlala je Zorana.


Na kraju svađe, Zlata je poručila Vendi:


- Kada budemo izašli odavde, ošišaću je! Kada je budete videli sa novom frizurom, znajte da je to Zlata uradila! - pretila je Zlata./p>

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma

Нема коментара: