Oglasi

четвртак, 18. новембар 2010.

Ljubav u VIP Survivoru

Bojana Barović, Nikola Rokvić







Edin Škorić veruje da su Bojana i Nikola postali „jedno“, ali da ta činjenica i pozitivno i negativno može da utiče na njihovo dalje takmičenje. S druge strane, Aleksandra Perović je uverena da bi se Bojana odrekla tajnog imuniteta u Nikolinu korist ukoliko bi mu bio potreban.

Međutim, Bojana i Nikola ne haju mnogo za poraze koje niže njihovo pleme. Voda im je omiljeno sastajalište za razmenu nežnosti, ali na čuđenje svojih saplemenika, odbijaju da priznaju da postoji nešto između njih. Edin je pokušao da ih opusti, objašnjavajući da se on svako veče pravi da spava i da sve čuje i vidi. Ipak, par nije naseo na provokacije.


{module 78}Na kraju, kako bi se otarasili dosadnih podbadanja, Bojana i Nikola su odglumili ljubavnu scenu. Bojana je bila Kosovka devojka, a Nikola ranjeni vojnik kome ona masira srce.

Za to vreme Biljana Cincarević i Vesna Zmijanac likuju zbog nagrade. Biljana je pobedila u kvizu znanja i zaradila je ribu, povrće, kafu i cigarete o kojima Vesna danima sanja. Biljana se baš pomučila jer je za svaki netačan odgovor dobila punu kofu nekih gadosti po glavi. Uspela je da izbegne kofu sa ribljim uljem i sirovom ribom.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .

Нема коментара: