Oglasi

петак, 19. новембар 2010.

Farmeri pobednici

Bane Janković, Katarina Živković, Marijan Rističević






Mlada „zvezda Granda" Katarina Živković, maneken Branislav Janković i predsednik Srpske seljačke stranke Marijan Rističević trenutno su najbliži osvajanju glavne nagrade u rijalitiju „Farma"! Sudeći prema glasovima publike, neko od njih troje najverovatnije će krajem decembra, za kad je zakazano finale trećeg serijala, napustiti Pinkovo seosko imanje u Lisoviću bogatiji za 100.000 evra!

Prema rečima sagovornika Pressa bliskog produkciji, Katarina se trenutno najbolje kotira kod gledalaca zbog ljubavnih iskrica sa Banetom!

- Kaća je postala miljenica publike kad se vratila na „Farmu" i započela romansu sa Banetom! Ovo nije iznenađujuće, budući da je u prvom serijalu tada anonimna misica Sandra Obradović zahvaljujući romansi sa Markom Đurovskim dospela do trećeg mesta! Publika voli da gleda njihove izlive nežnosti, sitne svađe i ljubomorne scene. Katarina veliki broj glasača „vuče" iz takmičenja „Zvezde Granda", pa nije čudno što se tako visoko kotira - navodi naš sagovornik.

On dodaje da je u toj ljubavnoj priči veoma profitirao i Bane, a da je Marjan veliko glasačko telo dobio posle sukoba sa transvestitom Bokijem 13.

Marjan je jasno poručio da mu smeta prisustvo osoba koje propagiraju gej populaciju, a budući da u Srbiji živi najveći broj ljudi čiji je stav prema homoseksualcima i transvestitima konzervativan, nije iznenađenje što se Rističević nalazi među favoritima - kaže sagovornik Pressa.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma i Farma Forum

Нема коментара: