Oglasi

петак, 19. новембар 2010.

Survajver svađe na ostrvu

Jelena Mrkić, Nikola Rokvić, Bojana Barović, KAtarina Vučetić






Edin Škorić je želeo da rasvetli sve razmirice koje je “Kasuko“ imao sa “Bahandijem“. Ukorio je Gocu i Bulata zbog nesportskih gestova.

- Mrzite Andreja, nikada nam se niste javili kada ste prolazili pored nas! - prebacivao je besno Edin, dok su varnice prštale na sve strane. Edin je bio nemilosrdan i sve vreme ih je ispitivao.

- Kako možete da se borite protiv njih, je l’ vam žao? A nije ti žao?“, zbunjivao je Edin Gocu trik pitanjima. Andrej Maričić je sa druge strane veoma tužan i smatra da je odlaskom ljubavnog para „iščupano srce plemena“.

{module 78}Nikola Rokvić i Bojana Barović nisu imali baš tolike probleme. Nikoli je neobično što je sada u “Bahandiju”, ali se nada da će se navići. Bojani je pomalo žao što je Nikolu odvela iz “Kasuka” ali je uverena da će se on dobro snaći pošto je dopadljiv i ljudi ga vole. Novi vođa traži od Kneza da im za dobrodošlicu pripremi ručak. Jedino Miloš deluje zbunjeno novim razvojem situacije:

- Fino, fino, difuzno. Sada bi trebalo pozvati Kopolu da na Filipinima snimi drugi deo “Apokalipse“ - konstatovao je glumac.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija i Survivor Forum .

Нема коментара: