Oglasi

понедељак, 14. септембар 2015.

Jasmina ljubomorna na Jelenu Krunić

U gaćama je igrala pred njim. To je ponižavajuće. Šta će mu žena reći, pričala je Jasmina.



Jasmina Medenica, Kristijan Golubović, Jelena Krunić, foto printskrin




Jasmina Medenica, koja se do ušiju zaljubila u Kristijana Golubovića, ljubomorna je na klaberku Jelenu Krunić jer je na sve načine pokušala da zavede Golubovića tokom žurke, ali i na balerinu Jelenu Milošević, koja ga je zajahala.

"U gaćama je igrala pred njim. To je ponižavajuće. Šta će mu žena reći? On stalno govori da je oženjen, a ovamo dopušta da se ovako ponašaju pred njim. Nemoj da ti neka žena u gaćama seda za vrat", žalila se Medenica Bojani Stamenov.

Podsetimo, Kristijan Golubović je oduševio žensku populaciju na imanju u Lisoviću. Za njegovu naklonost, iako je oženjen, bore se Jasmina, koja je priznala da je zaljubljena u najpoznatijeg srpskog osuđenika, i klaberka Jelena Krunić. Na žurki Jelena se toliko napila da je Kristijana uhvatila za međunožje, grizla ga i ujedala.

Jasmina je izgleda zaboravila i da se ona "valjala" sa Krstijanom i to na stolu. Bilo je malo pipkanja, štipkanja, pa je glumica uživala, pošto je već nekoliko puta izjavljivala da je zaljubljena u Golubovića.


Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Нема коментара: