Oglasi

понедељак, 14. септембар 2015.

Jasmina ljubomorna na Jelenu Krunić

U gaćama je igrala pred njim. To je ponižavajuće. Šta će mu žena reći, pričala je Jasmina.Jasmina Medenica, Kristijan Golubović, Jelena Krunić, foto printskrin
Jasmina Medenica, koja se do ušiju zaljubila u Kristijana Golubovića, ljubomorna je na klaberku Jelenu Krunić jer je na sve načine pokušala da zavede Golubovića tokom žurke, ali i na balerinu Jelenu Milošević, koja ga je zajahala.

"U gaćama je igrala pred njim. To je ponižavajuće. Šta će mu žena reći? On stalno govori da je oženjen, a ovamo dopušta da se ovako ponašaju pred njim. Nemoj da ti neka žena u gaćama seda za vrat", žalila se Medenica Bojani Stamenov.

Podsetimo, Kristijan Golubović je oduševio žensku populaciju na imanju u Lisoviću. Za njegovu naklonost, iako je oženjen, bore se Jasmina, koja je priznala da je zaljubljena u najpoznatijeg srpskog osuđenika, i klaberka Jelena Krunić. Na žurki Jelena se toliko napila da je Kristijana uhvatila za međunožje, grizla ga i ujedala.

Jasmina je izgleda zaboravila i da se ona "valjala" sa Krstijanom i to na stolu. Bilo je malo pipkanja, štipkanja, pa je glumica uživala, pošto je već nekoliko puta izjavljivala da je zaljubljena u Golubovića.


Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Нема коментара: