Oglasi

недеља, 20. септембар 2015.

Stanija se razbolela

Stanija je osetila prve simptome ovog virusa - malaksalost i otežano disanje, a potom je dobila i temperaturu.




Stanija Dobrojević tokom boravka u Americi preživela je pravu dramu. Lekari su otkrili da ima opasan koksaki virus, koji napada srce, pa može biti i smrtonosan.

"Pre mesec i po dana, na jednom od treninga u Americi, Stanija je osetila prve simptome ovog virusa - malaksalost i otežano disanje, a potom je dobila i temperaturu. Tada je potražila lekarsku pomoć i oni su odmah posumnjali na ovaj virus koji sada ponovo hara u Americi", kaže izvor blizak starleti i dodaje da joj je doktor odmah dao savet da odmara, da izbegava stres i da promeni ishranu.

"Stanija se mnogo uplašila, jer je čula da je koksaki virus veoma opasan i znala je da se teško leči. Odmah je krenula da se pridržava saveta lekara pa je za dve nedelje drastično smršala, što se najviše vidi na njenom licu", piše Star, prenosi Telegraf.

"Tačno je da je Stanija imala srčanih problema koje je otkrila nakon jednog treninga u Americi, međutim, pred ulazak na “Farmu” je obavila sve potrebne preglede i utvrđeno je da može da ide na imanje, ali pod uslovom da redovno uzima terapiju i da izbegava stres", potvrdili su iz Stanijine PR službe.


Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Нема коментара: