Oglasi

среда, 2. септембар 2015.

Tamara Đurić razbila drugaru glavu

Srđan je zamerio Tamari bahato ponašanje i stavio je u koš sa devojkama sumnjivog morala, a ona mu flašu izlupala o glavu.




Starleta Tamara Đurić, koja je svojim atraktivnim izgledom pokorila sve učesnice Farme, tempirana je bomba za sve one koji je na imanju u Lisoviću budu stali na žulj.

Naime, Tamara je nedavno u jednom lokalu u Novom Beogradu napravila nezapamćenu scenu.

"Tamara je došla u kafić sa svojim društvom, a ti je bio i njen najbolji drug Srđan. Oni se dugo poznaju i nerazdvojni su. Njen dečko nema ništa protiv tog drugarstva i Srđan često putuje zajedno s njima. Međutim, Srđan je te noći iznervirao Tijanu svojim komentarima. On joj je zamerio na bahatom ponašanju i stavio je u isti koš sa devojkama sumnjivog morala. Pošto je već bila malo popila, a u kafiću je naručila vino, uzela je flašu sa stola i i izlupala mu je o glavu. Dečko je imao povrede, ali je nije tužio jer je shvatio da je preterao sa peckanjem. Oni su tada prestali da se druže, ali su se ubrzo i pomirili. Sad su ponovo najbolji drugovi", tvrdi izvor za Naše novine.

"Tačno je da smo se posvađali, ali nije razbila flašu meni o glavu, nego me je gađala čašom. Bili smo u gradu i posvađali smo se. Odnosno, ona je mene sve vreme nerviranja i na kraju sam odlučio da joj vratim. Kad je razbila čašu, prešla je za drugi sto", ispričao je Tamarin najbolji drug Srđan.


Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Нема коментара: