Oglasi

уторак, 01. септембар 2015.

Tamara Đurić pokazala gole grudi

Đurićevu uhvatio Kurirov paparaco dok se presvlačila u „poršeu“ pre nego što se uputila u karantin, u kojem je bila zatvorena do ulaska u rijaliti.
Tamara Ðurić, najbogatija starleta u Srbiji, sigurna je da je barem za prsa ispred svih farmera. U to se uverila i ekipa Kurira, koja je uslikala ovu seksi farmerku kako se presvlači u svom skupocenom „poršeu“.

Ona je žurila da na vreme stigne u karantin pred „Farmu“, pa je majicu presvukla u otvorenom automobilu.

Paparaco Kurira uhvatio je taj trenutak i uslikao je njene grudi. I to nove, jer, kako smo saznali, Tamara je neposredno pred početak šeste sezone „Farme“ zamenila stare silikone i sad su njene petice još čvršće i bolje.

Inače, Tamara s pravom važi za najbogatiju starletu na ovim prostorima. Osim „poršea“ od 100.000 evra, ima i dva džipa „rendž rover“ od po 110.000 evra, kao i X6, koji vredi 35.000 evra. Poseduje i luksuzni stan na Dedinju od 100 kvadrata, koji je plaćen 200.000 evra. Sve to dobila je od dečka Dejana Palića, koji živi u Rusiji i u čijoj je firmi ona i zaposlena kao sekretarica.

- Iako imam kućne pomoćnice, volim sama da spremim ručak i da sredim stan. Ništa mi nije strano i hoću svima da pokažem da sam obična devojka kao i sve ostale. Imam dosta skupih automobila, volim sve što je skupo, a i porodica mi je imućna. Seksa u „Farmi“ neće biti, ali flert može da se dogodi. Mom dečku to neće smetati. Volim da poziram, ali ne skroz gola, a to što ste me uhvatili kako se presvlačim je slučajnost. Zbog frke pred početak rijalitija ništa nisam stizala, pa sam se u kolima na brzinu presvlačila - rekla je starleta pred odlazak u Lisović.


Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Нема коментара: