Oglasi

недеља, 20. септембар 2015.

Stanija ogovarala Milića

Doborojevićeva je Suzani ogovarala njenog supruga i pričala joj da je Milić podvodljiv jer sve sluša Tamaru Đurić.

Milić Vukašinović dočekuje Kristijana na Farmi




Na imanju u Lisoviću atmosfera je sve usijanija i svakodnevno se dešavaju svađe, tuče, spletke. Ovaj put su farmeri optužili Staniju Dobrojević da želi da razvede Milića Vukašinovića i njegovu suprugu Suzanu.

Naime, Doborojevićeva je Suzani, koja je bila u izolaciji, ogovarala njenog supruga i pričala joj da je Milić podvodljiv jer sve sluša Tamaru Đurić.

"Nemoj da glumiš Jelenu Golubović, jer je ona za tebe doktor nauka. Napravila si frku kako bi ovde svi pričali o tebi, ološu jedan. Hoćeš da te narod žali što te mi pljujemo zbog onoga što si uradila. Sram da te bude", rekla je Zorica Marković, dok se Maja Nikolić nadovezala da je celu scenu Stanija napravila zato što mrzi Tamaru.

"To je potuljeno zlo i ološ, ona je ovde da bi napravila spetkle svima nama. Glumi žrtveno jagnje. Ovo što je uradila Goga sinoć bilo je zbog nje. Ko ovog ološa postavi kao gazdu. Sram je bilo za sve što nam radi. To što ona hoće da razvede Milića i Suzanu radi samo ološ", pričala je Maja Nikolić pred svim ukućanima koji su Dobrojevićevoj uglas pričali da je pacov, ljiga od čoveka i manipulatorka.


Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Нема коментара: